Serveis i portfolio

Generació d'aplicacions, catàlegs, revistes, llibres per a totes les plataformes digitals.

Creació de pàgines web adaptatives a dispositius mòbils, publicitat dinàmica, Banners, RSS, Xarxes socials.

Suport publicitari integral a l’empresa per millorar i difondre la seva imatge amb suports on i offline.

Reportatges audiovisuals i fotogràfics adreçats a l’empresa.

PUBLICACIONS PER A IPAD I ALTRES DISPOSITIUS

Generació de catàlegs, revistes i llibres per a totes les plataformes digitals

Apps / Publicacions interactives

Aporten continguts dinàmics, interactius i molt més atractius, que converteixen la publicació en una experiència gràfica i virtual. A més, disposar de publicacions i catàlegs digitals permet estalviar en impressió i distribució. Poden arribar a un públic global, gràcies a la creixent popularitat dels dispositius mòbils i les tauletes, i es poden trobar fàcilment a les botigues virtuals d’Apple, Google Play i Amazon.

PROGRAMACIÓ
I GRÀFICA DIGITAL

Creació de pàgines web adaptatives a dispositius mòbils, publicitat dinàmica, Banners, RSS, Xarxes socials.

Web

El màrqueting digital és una de les eines més econòmiques i més eficients per a l’empresa. Ajuda a a incrementar les vendes, fidelitzar els clients i donar-hi suport, facilitar informació i tenir un taulell obert al públic 24 hores al dia. AT Comunicació dissenya llocs web d’alta usabilitat, intuïtius i adaptatius a tots els sistemes, ben enllaçats amb les xarxes socials i fàcils de trobar (bon posicionament SEO), al servei dels interessos de cada empresa.

DISSENY GRÀFIC I PUBLICITAT
CORPORATIVA

Suport publicitari integral a l’empresa per millorar i difondre la seva imatge amb suports on i offline

Imatge corporativa / Branding & naming

El primer acte de comunicació d’una empresa és la imatge que projecta a l’exterior. La imatge és la identitat, com és percebuda a l’exterior, com transmet els valors que representa, la seva filosofia.

Posar noms a les coses i situar una marca al mercat amb garanties d’èxit són dels exercicis més complexos en el món del màrqueting i la comunicació. La marca ha de ser prou senzilla  perquè sigui ràpidament recordada i també ha d’oferir credibilitat i transmetre clarament les qualitats del producte o l’empresa.

Gràfica impresa

Fullets, flyers, díptics, targetes... tot el que està relacionat amb el disseny gràfic per a una bona campanya de publicitat.

Senyalització, exposicions i estands

Una bona imatge és fonamental en exposicions i estands per aconseguir cridar l'atenció de la gent que volem que ens visiti. El mateix passa amb la senyalització, ha de ser clara, atractiva i fàcil d'entendre.

Estratègia de comunicació

Tenir una bona idea serveix de poc si no es difon correctament perquè la conegui el màxim de gent possible. AT Comunicació et proposa una bona estratègia de difusió a través dels mitjans de comunicació que implica multiplicar les possibilitats de donar a conèixer una idea o producte i, per tant, incrementar vendes o clients.

Mitjans de comunicació

Un espai publicitari en un mitjà de comunicació escrit requereix una bona feina de disseny gràfic per cridar l’atenció dels lectors.

PRODUCCIÓ DE FOTO I VÍDEO

Reportatges audiovisuals i fotogràfics adreçats a l’empresa.

Vídeos i animacions

La imatge audiovisual és el millor reclam per a l’audiència en una pàgina web, un espai promocional o per projectar en reunions d’empresa. AT Comunicació s’ocupa del rodatge i la postproducció necessària dels vídeos publicitaris i d’empresa.

Fotografia

Reportatges fotogràfics pensats per cridar l’atenció sobre un producte, persona, idea,... ben coordinats amb els textos i altres elements que confegeixen un anunci publicitari. Reportatges fotogràfics d’instal·lacions industrials, processos productius, equipaments i infraestructures diverses per publicar en qualsevol suport.

Avinguda Francesc Macià 40 - 44, 5è 2a
08208 SABADELL - 93 724 33 70

 

www.atcomunicacio.cat

info@atcomunicacio.cat

 

© 2017 AT Comunicació.

LLICÈNCIES

COL·LABORACIONS

MEMBRES DE

MEMBRES DE